Az 5. fordulóval folytatódik hétvégén a Tippmix Női NBI/A bajnokság, lányaink ezúttal hazai pályán bizonyíthatnak. Ellenfelünk az az NKA Universitas PEAC lesz, amely eddig nem talált legyőzőre.

Újabb kemény mérkőzés vár szombaton lányainkra, akik az elmúlt néhány forduló alatt hozzászokhattak a gigász ellenfelekhez. Tették mindezt úgy, hogy abszolút nem játszottak alárendelt szerepet. Milos Pavlovic tanítványai a Szekszárd és a Győr ellen is harcba voltak a győzelemért, nem lehet tehát más az elvárás hétvégén sem a PEAC ellen. Vitathatatlan, hogy mentálisan és fizikálisan is megterhelő időszakon van túl csapatunk, ezért sokat lendítene a szekéren egy bravúros siker.

Eddig hibátlan a mérlege a szombaton Pasarétre érkező NKA Universitas PEAC-nak, melynek talán a tavalyinál is erősebb a kerete. Légiósból nincs hiány a pécsieknél, akik idén is joggal célozhatják meg a dobogót. Három sima győzelmet követően múlt héten egy nagyon szoros meccset játszott hétvégi ellenfelünk a CEKK ellen, ami talán azt bizonyítja, meg lehet lepni a PEAC-ot. Ehhez azonban maximális koncentráció és talán némi szerencse is elkél.

Csupa kiemelkedő csapattal játszunk hétről hétre a bajnokság ezen szakaszában. Szombaton ismét megpróbáljuk a jobbik arcunkat mutatni, ami ezúttal egy kicsit nehezebb lesz, hiszen néhány játékosunk sérüléssel bajlódik – nyilatkozott a mérkőzés előtt a Vasas Akadémia vezetőedzője, Milos Pavlovic.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot az ide kattintva lehet megtekinteni, a videóban Tóth Orsi is megosztja gondolatait a találkozó előtt.

A Vasas Akadémia – NKA Universitas PEAC találkozó szombaton 18:00-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

Minden szurkolót és Vasas szimpatizánst szeretettel várunk, de a mérkőzést a mindigTV GO oldalán is meg lehet tekinteni.