Két bravúrt követően a hétvégén folytatja bajnoki szereplését a Vasas Akadémia felnőtt csapata. A Vasas győzelmi sorozatának megtartása lehetetlen küldetésnek tűnik, de mint tudjuk, lányainknak a lehetetlen nem létezik.

Az idegenbeli NKE-Csata elleni győzelmet követően Földi Attila csapata az utolsó másodpercekben a Cegléd ellen, hazai pályán is diadalmaskodni tudott. A két győzelemmel a Vasas Akadémia élre került a nyolcadik helyért folytatott küzdelembe, ám a sűrű alsóház miatt nem dőlhetünk hátra.

Az Aluinvent DVTK remek teljesítményt nyújt a bajnokságban, Cziczás László csapata jelenleg a második helyen áll tizennégy győzelemmel, ráadásul utolsó öt mérkőzésüket magabiztosan nyerték a diósgyőriek.

Más-más okokból, de mindkét csapatnak szüksége van a győzelemre, éppen ezért nem számíthatunk sétagaloppra: „Ahogy korábban is mondtam, a fiatalságunkból adódóan elég hullámzó a teljesítményünk. Most egy hullámhegyen vagyunk az utóbbi időben, ezáltal sikerült két nagyon jó mérkőzést játszanunk, és két szoros végjátékot megnyernünk. Ez mindenképp nagy lendületet adhat, ám nem szabad elbízni magunkat, tovább kell folytatnunk a munkát, és ezt a hozzáállást kell mutatnunk a mérkőzéseken. A DVTK még egy kategóriával erősebb az előző ellenfeleinknél, az elsődleges cél mindenképp, hogy maximálisan álljunk hozzá, tisztában vagyunk a realitásokkal, de nem fehér zászlóval megyünk, és mindent megteszünk, hogy egy jó mérkőzést tudjunk játszani” – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Földi Attila.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot az alábbi linken lehet megtekinteni: https://www.youtube.com/watch?v=Oy8UJdULuaM

Az Aluinvent DVTK – Vasas Akadémia mérkőzés szombaton 17:00-kor kezdődik a Generali Arénában.