A Női NB1-es bajnokság alsóházi rájátszásának utolsó két mérkőzésén egyaránt érdekelt lesz a Vasas Akadémia csapata, hiszen előbb az MTK csapatához látogatnak, majd pedig a bajnokság lezárásaképp a BEAC érkezik a Pasaréti Sportcentrumba.

Nyugodtan tekinthet előre erre a hétre a pasaréti együttes, hiszen már sikerült bebiztosítani a következő évre is az NB1-es tagságot, azonban mégis lehet még csapatunknak beleszólása az alsóházi küzdelmekbe, hiszen a BEAC és az MTK fej-fej mellett haladva próbálnak elkerülni az utolsó helyről a tabellán.

Az utolsó előtti fordulóban a Városmajorban szerepel a Vasas, s miután a legutóbbi fordulóban 66-62-es győzelmet aratott az MTK ellen Földi Attila csapata, biztosan fűti a visszavágás vágya a hazaiakat. Kiélezett, szoros küzdelemre számíthatnak a kilátogató nézők.

A záró játéknapon az a BEAC látogat Pasarétre, akik ellen 76-69-re kaptak ki legutóbb Dombai Rékáék, így amellett, hogy valószínűleg ekkor az újbudai csapat kezében lesz a sorsa olyan értelemben, hogy ki végez a BEAC-MTK páros közül előrébb, de a Vasas is szeretné jó szájízzel befejezni a bajnokságot, ezáltal ez a mérkőzés is abszolút kétesélyesnek tekinthető.