Pénteken a PINKK Pécsi 424 – Vasas Akadémia találkozóval kezdődik meg a Tippmix Női NBI/A 9. fordulója, a mérkőzés pedig mindkét csapat számára fontosnak mondható. Milos Pavlovic tanítványai jó formában vannak és szeretnék megszerezni zsinórban harmadik győzelmüket, míg a pécsiek eddig nyeretlenek a bajnokságban, valószínűleg szeretnék megszakítani e rossz sorozatot.

Remekül teljesít az elmúlt hetekben felnőtt csapatunk, lányaink két komoly csatát nyertek meg, előbb CEKK-et sikerült legyőzni hazai pályán, majd a BEAC ellen is sikerrel jártak idegenben. Utóbbi kimondottan nehéz, érzelmekkel teli mérkőzés volt, ám a végére sikerült bebiztosítani a győzelmet. Milos Pavlovic együttese öt meccses győzelmi sorozatot tűzött ki célul az év végéig, amihez jelen állás szerint minden adott. A BEAC elleni párharcot követően volt némi ideje csapatunknak a rehabilitációra, ám pénteken újra bomba formában kell lennünk.

Soron következő ellenfelünk a bajnokság egyetlen nyeretlen csapata, ám ahogy velünk, úgy a pécsiekkel sem volt túl kegyes a sorsolás. Ennek ellenére szinte minden csapat magabiztosan tudott nyerni a pécsiek ellen, ennek ellenére nem szabad lebecsülni a PINKK-et. Hazai pályán biztosan meg fognak tenni mindent, hogy megtörjön a negatív széria, ezért az első perctől kezdve koncentráltan és magabiztosan kell játszanunk.

Szokatlanul sok idő telt legutóbbi tétmeccsünk óta, aminek részben örülünk, hiszen volt némi időnk pihenni, de nem szabad kiesnünk a ritmusból. Tisztában vagyunk vele, hogy a PINKK az első győzelmére hajt, éppen ezért kemény mérkőzésre számítok. Minden esélyünk megvan a győzelemre, de nem vehetjük félvállról a mérkőzést – nyilatkozott a mérkőzés előtt Milos Pavlovic, a Vasas Akadémia vezetőedzője.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozatot az ide kattintva lehet megtekinteni.

A PINKK Pécsi 424 – Vasas Akadémia pénteken 16:00-kor kezdődik a Kozármisleny Sportcsarnokban.