A Vasas Akadémia szerdán játssza utolsó mérkőzését a 2020-as évben. A karácsonyi szünetet követően szerdán az Aluinvent DVTK látogat Pasarétre.

Rövid karácsonyi pihenőt követően újra munkába állt a Vasas Akadémia felnőtt csapata. Nehéz időszakon van túl csapatunk, két idegenbeli találkozót követően az ünnepek előtt hazai pályán szépíthettünk volna, drámai végjátékban azonban egy pontos vereséget szenvedtünk a TFSE-MTK ellen. Nem lesz könnyű dolga Milos Pavlovic lányainak, ha győzelemmel akarják zárni a zökkenőmentesnek korántsem mondható 2020-as évet, hiszen szerdai ellenfelünk az Aluinvent DVTK lesz, amely ellen két hete tizenkilenc pontos vereséget szenvedtünk.

A DVTK rendelkezik a legtöbb lejátszott mérkőzéssel a bajnokságban, melyből kilenc győzelem és hat vereség. A diósgyőriek játéka pont a Vasas elleni találkozót követően erősödött föl, komoly csatában maradtak alul az Atomerőmű KSC Szekszárd ellen, majd a karácsonyi szünet előtt magabiztos sikert értek el a PINKK otthonában. Kötelező győzelemnek számít a DVTK számára a szerdai pasaréti találkozó, ami akár a hasznunkra is válhat.

„Az előző találkozóhoz képest főként fizikalitásban kell javulnunk annak érdekében, hogy szorosabb mérkőzést tudjunk játszani a DVTK ellen. Védekezésben úgy érzem javult a csapatunk, amit szeretnénk bizonyítani, emellett támadásban is több lábon kell állnunk ahhoz, hogy jobb mérkőzést tudjunk játszani, mint Miskolcon” – mondta a Vasas Akadémia vezetőedzője, Milos Pavlovic.

A mérkőzés előtti teljes nyilatkozat itt tekinthető meg.

A Vasas Akadémia – Aluinvent DVTK találkozó szerdán 18:00-kor kezdődik a Vasas Pasaréti Sportcentrumban.

A mérkőzést továbbra is zárt kapuk mögött rendezik, élő online stream elérhető a mindiGO oldalán vagy applikációján.