1. Április 15. Vasárnap 
  2. Gyerek forduló Budapest Tüske csarnok

 

  1. Mérkőzés 9:00

Vasas Amazonok – MAFC Gabányi 55-51 hu.

( 8-7, 14-16 (6-9), 5-14, 13-0, 9-5)

 

Pontszerzők:

Vasas: Rátkai Eszter 23, Mészáros Tánja 10, László Réka 7, Kálmán Liza 5, Masier Sophia 4, Láng-Miticzky Blanka 3, Maróty Dalma 1, Hruby Laura 1, Igaz Eszter 1, Kohán Patrícia,  Balás Natasa, Benyovszki Petra.

 

Nagyszerű és izgalmas meccsel kezdtünk vasárnap reggel az utolsó gyerek fordulóban. Sokáig fej-fej mellett haladtak a csapatok, a félidei jobb büntetőzésével 4 ponttal vezettek a fiúk ( 28-32).

Sajnos a 3. negyedben elfelejtett a csapat védekezni, figyelmetlenek voltunk a kizárásoknál és a támadások befejezésénél is kapkodtak a lányok. A 3. negyedet 13 pontos hátránnyal zártuk( 33-46).

Szerencsére a lányok szíve a helyén volt, egy pillanatig sem adták fel a mérkőzést, csúsztak-másztak minden labdáért, agresszívan védekeztek és kapott kosár nélkül 13-0-ás negyeddel hosszabbításra hozták a meccset!

5 perc hosszabbításban már esélyt sem adtuk a fiúknak, hatalmas kűzdelemben igazi csapatjátékkal és a kispadról jövő fantasztikus szurkolással megőriztük veretlenségünket a fiúk ellen, a 8 gyerek fordulóban egyszer sem kaptunk ki fiú csapatoktól.

 

  1. Mérkőzés

Csata Csillagok – Vasas Amazonok 58-30

( 14-7, 13-9 (7-8), 7-4, 12-2)

 

Pontszerzők:

Vasas: Rátkai Eszter 11, Mészáros Tánja 8, László Réka 5, Láng-Miticzky Blanka 2, Benyovszki Petra 1, Hruby Laura 1, Balás Natasa 1, Masier Sophia 1, Kálmán Liza, Maróty Dalma, Igaz Eszter, Kohán Patrícia.

 

10 perc pihenővel kezdődött a következő mérkőzésünk, ameddig a lányok bírták, addig becsülettel hajtottak és kűzdöttek a friss Csatás lányok ellen, sajnos ( leginkább fejben ) hamar elfáradtunk, sok volt a technikai hiba, a rossz döntés, eladott labdák és a kihagyott üres ziccerek.

 

Maximális dícséret illeti a CSAPATOT az egész éves fantasztikus teljesítményéért, a gyerek bajnokságban 16 mérkőzésből csak 3x kaptunk ki ( a Csata Csillagok csapatától ) és folyamatosan az “A” csoportban játszottunk.

Ha továbbra is ilyen mentalitással és akarattal edzenek és játszanak a lányok, akkor a fejlődésük töretlen lesz és sok szép erdmény és siker vár még rájuk.

Köszönöm lányok az egész éves munkátokat, nagyon büszke vagyok rátok!

 

Eördögh Edit