Zsinórban harmadik mérkőzését játszhatja hazai pályán a Vasas Akadémia felnőtt csapata, a Tipmmix Női NBI/A bajnokság 3. fordulójában a TFSE-MTK látogat Pasarétre. 

Ezen a hétvégén sem kell utaznia Milos Pavlovic együttesének, saját közönsége előtt léphet pályára a Vasas Akadémia a TFSE-MTK ellen. Két nehéz találkozón vagyunk túl, amikből nem könnyű erőt meríteni, de a bajnokság folytatódik, nekünk pedig előre kell tekintenünk. Ezen a héten a megszokottnál is keményebb munka zajlott a Pasaréti Sportcentrumban, a játékosok és a szakmai stáb is szeretné megszerezni első győzelmünket a szezonban. Minden erőnkre szükségünk lesz, hiszen egy kimondottan jó formában lévő csapat érkezik szombaton 18:00-kor.

A TFSE-MTK sorsolása sem mondható épp könnyűnek, az első két találkozójukat a tavalyi tabella éllovasaival vívták. Nagy meglepetésre az első fordulóban győzni tudott fővárosi riválisunk a Sopron Basket ellen, múlt héten pedig szoros meccset játszottak az NKA Universitas Pécs otthonában. Nem kérdés tehát, hogy Hegedűs Péter taníványai egy újabb győzelem reményében érkeznek Pasarétre, amit nem lesz könnyű megakadályozni.

A Vasas Akadémia – TFSE-MTK találkozó szombaton 18:00-kor kezdődik a Pasaréti Sportcentrumban.

Minden szurkolót és Vasas szimpatizánst szeretettel várunk, a mérkőzést a mindigTV GO oldalán is meg lehet tekinteni.