Két játékosunk, Salamon Zsófi és Szerencsés Tami kapott meghívást az Universiadéra készülő válogatottba. Lányaink számára sűrű a nyár, hiszen az öt-öt válogatott mellett 3×3-as összetartáson is részt vesznek.

Nagyon jól érzem magam, az edzések is jól fel vannak építve. Kevés időnk van, ezért nagy rajtunk a teher, de nagyon élvezzük az összetartást. Kínában rendezik idén az Universiadét július 28 és augusztus 8. között, amire mindenki nagy erőkkel készül. Célom, hogy meghatározó játékosa legyek a csapatnak és szép eredményt érjünk el – mondta a Vasas Akadémia játékosa, Salamon Zsófia.

Sűrű nyarunk van, hiszen a 3×3-as edzőtábor és az Universiade edzőtábor alig telt el néhány nap, szóval olyan mintha el sem mentünk volna. Június 26.-án kezdtük az első tábort. Július 6.-tól Csehországban játszunk meccseket, majd Budapesten folytatjuk a felkészülést. Mindenki igyekszik a legjobb tudása szerint segíteni a csapatot, remélhetőleg eredményes nyarat fogunk zárni – tette hozzá Szerencsés Tamara, a Vasas Akadémia játékosa.