Kadett korosztályunk számára nem volt könnyű az utóbbi pár nap, mivel több fronton is teljesítenie kellett lányainknak. A kadett bajnokságban a Sopronnal találkoztunk, ahol sikerült hozni a jó formát, a DEAC otthonában a juniorok között azonban már nem jártunk szerencsével.

Nagyon jó meccset játszottunk a Sopronnal és zsinórban ez a második mérkőzésünk a kadett bajnokságban, ahol remekül teljesítünk. Tisztán látszik, hogy jó úton haladunk és a csapat fejlődik. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez, bízom benne, hogy sok erőt ad ez a siker a folytatásra. A következő meccset az NKA Pécs/A, amely eddig veretlen a bajnokságban. Minden tőlünk telhetőt megpróbálunk, hogy véget vessünk ennek a sorozatnak – mondta a csapat edzője, Nenad Markovic.

Vasas Akadémia/A – Darazsak Sportakadémia/A 59 -51 (11-14, 13-14, 20-14, 15-9)

Junior/B csapatunk a DEAC otthonában lépett pályára és mivel néhány nap leforgása alatt ez volt a sokadik meccsünk, érthető, hogy a lányok nem tudtak száz százalékot nyújtani. A csapat összetételén is változtattunk és sokat rotáltunk a pályán, ennek köszönhetően minden játékos kapott lehetőséget a bizonyításra. A körülményekhez képest jól teljesítettünk, sajnálom, hogy nem lett meg a győzelem – értékelt Nenad Markovic.

DEAC – Vasas Akadémia/B 59 -38 (14-10, 11-14, 20-10, 14-4)